top of page
Het moet vooral veilig zijn....

veilige producten zonder twijfelachtige stoffen.

Onze huid is het grootste orgaan en belangrijkste orgaan van ons lichaam. Onze binnen en buitenwereld worden van elkaar gescheiden door de huid. Daarom is het essentieel om de huid gezond te houden en optimaal te beschermen. Veel stoffen worden door de huid opgenomen, dus hoe natuurlijker die stoffen zijn, hoe beter het is voor je lichaam. Bovendien zijn natuurlijk stoffen complex samengesteld. ze bevatten ook dragerstoffen, die ervoor zorgen dat de moleculen efficiënt door het lichaam kunnen worden opgenomen. synthetische stoffen (vaak gebruikt in cosmetica) missen deze eigenschap en moeten zodanig geconstrueerd worden dat ze dat ook kunnen. Eenvoudig is dat niet en het werkt vaak ook niet.

essential-cocktails.jpg

Vrij van Parabenen, Sulfaten, Siliconen, Minerale oliën.

ageless.jpg

Op ons gezicht is vaak te lezen wat er in ons lichaam gebeurt. Oolaboo ziet de huid daarom niet alleen als verpakking van ons lichaam, maar ook als spiegel van onze gezondheid. 

De aanpak van een mooie stralende huid begint bij het juiste behandelprogramma. Oolaboo kent unieke behandelingen die de huid absoluut verbeteren en krachtig zijn in het behalen van zichtbare resultaten voor je huid. Een luxueuze beleving wordt ook zeker ervaren tijdens onze behandelingen, deze zijn geïnspireerd op Japanse en Chineese behandel wijzen.

Onze ceremonies starten met een welkoms ritueel. Je ervaart daarna ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij al uw zintuigen aangenaam verrast zullen worden. 

bottom of page